УКР РУС

Фердінанд обрав оптимальний клуб для Коутінью

23 березня 2020 Читать на русском

Колишній захисник Манчестер Юнайтед та збірної Англії Ріо Фердінанд переконаний, що бразильському хавбеку Філіппе Коутінью варто повернутися в АПЛ.

"У Ліверпулі Коутінью грав неймовірно, але після його відходу зі стану "червоних" ми такого не бачили у його виконанні. Йому було важко в Барселоні, він з усіх сил намагався адаптуватися, а потім Філіппе не показав нічого особливого в Баварії.

Рівалдо дав кілька порад Коутінью, як закріпитися в Барселоні

Я думаю, що це чудовий гравець, величезний талант. Вважаю, що його потрібно рятувати. Повернення у Прем'єр-лігу в правильну команду було б для нього порятунком, йому потрібно це. Я б сказав, що у Манчестер Юнайтед до того, як з'явився Бруну Фернандеш, але не зараз.

Він зможе підсилити Тоттенхем. Сто відсотків! Таким гравцям, як Кейн, Сон, Аллі, поруч потрібен хтось такий, як Коутінью. Я думаю, він був би відмінним доповненням до складу "шпор", – цитує Фердінанда Goal.

Нагадаємо, в поточному сезоні бразилець на правах оренди виступає за Баварію, але німецький клуб не проявляє особливого бажання підписувати його на постійній основі. Барселона, якій належать права на Коутінью, також розглядає варіант з продажем гравця.

Мессі без Роналду, 4 юні зірки, сенсаційний партнер Маліновського – збірна сезону до втручання коронавірусу