УКР РУС

Феноменальний пента-трик Агуеро "Ньюкаслу", Ленс і Мбокані забивають. Результати 8 туру АПЛ

3 жовтня 2015 Читать на русском

У 8 турі АПЛ "Ман Сіті" розтрощив "сорок", а Ленс, окрім голу, напрацював ще й на вилучення.

"Ньюкасл", який у цьому сезоні вже вивозив очки із Манчестера (нічия на "Олд Траффорд"), першим відкрив рахунок. Мітровіч відсидів дискваліфікацію і засмутив Харта - 0:1. Проте ще до перерви Агуеро становище вирівняв, а після перерви влаштував персональний бенефіс, забивши у ворота "сорок" ще чотири рази. Доповнив пента-трик аргентинця Кевін Де Брюйне, який окрім влучного удару двічі асистував. У підсумку - 6:1, "Ман Сіті" повертається на першу сходинку.

Синхронно забивали "українці". Джермейн Ленс відзначився ефектним "парашутом", збільшивши перевагу "Сандерленда" до 2:0. Однак "Вест Хем" таки спромігся на камбек. Другий гол лондонці забивали, маючи чисельну перевагу - своїх партнерів підвів саме Ленс, що напрацював на другу жовту.

Відзначився і Мбокані, який вийшов у "Норвічі" на заміну після того, як рахунок став 0:2 на користь "Лестера". Внеску екс-динамівця виявилося замало. "Канарки" таки поступилися в рідних стінах - 1:2.

Четвертої поразки поспіль зазнала "Астон Вілла". Єдиний м'яч Арнаутовіча приніс "Стоку" другу перемогу поспіль. У ще одному матчі новачки "Борнмут" і "Уотфорд" розписали нічию - 1:1. "Вишні" були ближчими до перемоги, але за шість хвилин до кінця основного часу Глен Мюррей не реалізував пенальті.

Англія. Прем'єр-ліга. 8 тур

"Борнмут" - "Уотфорд" - 1:1 (1:1)

Голи: Мюррей, 29 - Ігало, 45

На 84-ій хвилині Мюррей не реалізував пенальті

"Астон Вілла" - "Сток Сіті" - 0:1 (0:0)

Голи: Арнаутовіч, 55

"Ман Сіті" - "Ньюкасл" - 6:1 (1:1)

Голи: Агуеро, 42, 49, 51, 60, 62, Де Брюйне, 54 - Мітровіч, 18

"Норвіч" - "Лестер" - 1:2 (0:1)

Голи: Мбокані, 68 - Варді, 27, з пенальті, Шлапп, 47

"Сандерленд" - "Вест Хем" - 2:2 (2:1)

Голи: Флетчер, 10, Ленс, 22 - Дженкінсон, 45+1, Пайє, 61

Вилучення: Ленс, 57