УКР РУС

Фенербахче хоче завершити трансфер Довбика до матчів з Динамо, – турецькі ЗМІ

26 червня 2022 Читать на русском

"Канарки" налаштовані найближчим часом оформити перехід форварда СК Дніпро-1 і збірної України.

Стамбульці намагаються форсувати трансфер 25-річного Довбика, адже головний тренер Жорже Жезуш вимагає підсилення атакувальної ланки і вже схвалив потенційний прихід українця. Вже найближчими днями представники Фенербахче планують зустрітися з агентом Довбика та керівниками СК Дніпро-1.

Довбик може замінити екс-партнера Ярмоленка у таборі 7-разового чемпіона Італії

У клубі сподіваються, що трансфер форварда збірної України буде завершений у найближчий тиждень, щоб на зборах у Австрії новачок вже приєднався до команди. Фенербахче хоче використовувати Довбика у матчах кваліфікації Ліги чемпіонів проти Динамо, стверджує Fotomac.

Нагадаємо, вже 20 липня Фенербахче у Польщі зіграє з киянами. Матч-відповідь другого кваліфікаційного раунду ЛЧ відбудеться 27 липня у Стамбулі.

Нагадаємо, Довбик у кампанії 2021/22, яка була достроково завершена через повномасштабне вторгнення Росії, забив 14 м'ячів у 18 матчах за СК Дніпро-1. Форварда також пов'язували з Торіно, Болоньєю та Ноттінгем Форест. Контракт Артема з дніпрянами чинний ще 2,5 роки, але 50% прав на гравця належать данському Мітьюлланду.

Ярмоленко в Динамо, Рух витіснить Зорю, сильна збірна і бідні "аграрії" – що буде з українським футболом?