УКР РУС

Фенербахче хоче підписати Зінченка – українець перший у трансферному шорт-листі

16 жовтня 2018 Читать на русском

Олександр Зінченко отримав ще один варіант продовження кар'єри. Якщо український хавбек вирішить тимчасово покинути Манчестер Сіті у пошуках ігрової практики, у боротьбу за нього вступить Фенербахче.

Представник Зінченка нещодавно сказав, що Олександр серйозно розглядав варіант з трансфером в Наполі, а також завжди відкритий до нових пропозицій. Ці слова спровокували низку чуток в іноземній пресі, де їх перекрутили. Український хавбек нібито незадоволений малою кількістю ігрового часу в Манчестер Сіті і вже взимку може погодитися на трансфер. Днями іспанські ЗМІ повідомили, що гравцем досі цікавиться Бетіс.

Зінченко може перейти в Бетіс взимку – іспанський клуб все ще цікавиться українцем

Сьогодні свіжу цікаву інформацію видало турецьке видання Fanatik – на Зінченка претендує Фенербахче. Віце-чемпіон Туреччини жахливо розпочав сезон – 8 очок і 15 місце після 8 турів Суперліги. Новий головний тренер команди Філліп Коку не задоволений підбором виконавців і взимку хоче серйозно оновити склад турецького гранда.

Як повідомляє джерело, Зінченко – перший у трансферному шорт-листі Фенербахче. Українець є пріоритетним варіантом Філліпа Коку, з яким він працював у сезоні-2016/17 в ПСВ. "Канарки" прагнуть орендувати гравця збірної України. Якщо Манчестер Сіті дасть "зелене світло" на трансфер, голландський фахівець готовий навіть взяти переговори на себе.

Варто відзначити, що Зінченко був не дуже задоволений своїм періодом у ПСВ, де в другій частині сезону втратив місце в основі. Коку в Нідерландах використовував українця переважно на флангах атаки/півзахисту та на позиції атакувального хавбека.

Де наставник бачить Олександра в Фенербахче, сказати важко. Коку продовжує пошук оптимальної схеми для команди, експериментуючи від 4-3-3 до 2-4-2-2 і 3-4-1-2.

"Саме те, чого нам бракує в цьому сезоні". Фани Ман Сіті у захваті від гри Зінченка на позиції опорника проти Італії