УКР РУС

Феміда втрутилася у спектакль. "Челсі" - "МЮ" - 2:3. ВІДЕО

28 жовтня 2012 Читать на русском

Підопічні Ді Маттео йшли в чемпіонаті без жодної поразки. "Червоним дияволам" це було не до вподоби.

І команди видали такий матч, що про нього будуть говорити ще не один тиждень. Щоправда, "постарався" й арбітр - Марк Клаттенбург, але про все поетапно.

Гра розпочалася в ураганному темпі. Перша вилазка до воріт Чеха - і автогол. Через кілька хвилин гості попереду вже з рахунком 2:0. "Аристократи" у стані гроггі, але тут же виникла аналогія з ліверпульським дербі, де другий гол піштовхнув господарів до радикальніших дій. Так сталося й на "Стемфорді". У другій половині тайму "Челсі" повністю перебрав ініціативу і гол Мати лише закрутив інтригу до неймовірного градусу. Всі нетерпляче очікували на другий тайм.

"Аристократи" знову вперто сунуть в атаку. Момент, ще момент, гол! Мата поборовся за м'яч, ідеально вирізав на Оскара, а той знайшов голову Раміреса - 2:2. "Дияволи" не знали, на яку ногу ступити - в атаці нічого кардинально не вдавалося, захист провалювався...

І тут на сцену вийшов чоловік "у чорному". Якщо вилучення Івановича скоріше було, аніж ні, то друга жовта для Торреса - це вершина абсурду. Ось так шальки терезів було нахабно перехилено на користь гостей. Коли ж суддівська бригада зарахувала гол Чічаріто з офсайду, стало зрозуміло - нас, англійців, іспанців, шанувальників футболу з будь-якого куточка світу було позбавлено інтриги останніх хвилин. За 15 хвилин до кінця матчу можна було давати фінальний свисток.

"Челсі" - "МЮ" - 2:3 (1:2)

Голи: Мата, 44, Рамірес, 53 - Луїс, 4, автогол, ван Персі, 12, Чічаріто, 75

Попередження: Торрес, Обі Мікель - Руні, Валенсія

На 63-й хвилині вилучений Івановіч, а на 68-й хвилині - Торрес