УКР РУС

Федорчук: У групі така ситуація, що кожен матч вирішальний

18 жовтня 2016 Читать на русском

Валерій Федорчук поділився своїми очікуваннями від матчу 3-го туру Ліги чемпіонів проти "Бенфіки".

"Зараз всі наші думки пов'язані з "Бенфікою". Все, що нам розповіли тренери про португальську команду, ми постараємося використовувати в грі, щоб здобути перемогу.

За рахунок чого можна обіграти "Бенфіку"? Давайте спочатку зіграємо матч і якщо ми виграємо, я вам скажу, за рахунок чого вдалося перемогти нашого суперника. Для цього нам потрібно бути сконцентрованими навіть не 90 хвилин, а всі 100. Це допоможе уникнути таких голів, які ми пропустили на останніх секундах в попередніх поєдинках. Думаю, все залежить від концентрації.

У нашій групі склалася така ситуація, що кожен матч може бути переломним. Потрібно виходити з думками про перемогу і рухатися від гри до гри. Повторюся, зараз не потрібно озиратися назад і згадувати про деякі негативні результати. Потрібно дивитися вперед і думати про наший майбутній матч", – сказав Федорчук.

"Динамо" – "Бенфіка": Передматчева прес-конференція Сергія Реброва

Матч 3-го туру групового раунду Ліги чемпіонів "Динамо" – "Бенфіка" відбудеться 19 жовтня на стадіоні НСК "Олімпійський". Початок о 21:45. Матч з "Бенфікою" стане 100-м для "Динамо" на оновленому київському стадіоні. До гри з португальцями може відновитись один з нових лідерів "Динамо".

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях