УКР РУС

Федецький: З Шевчуком досі не розмовляємо, побилися в автобусі

31 серпня 2015 Читать на русском

Захисник збірної України Артем Федецький розповів про підготовку команди до відбіркових матчів Євро-2016 з Білоруссю та Словаччиною.

"Ми у важкому становищі, отже, крім як максимум очок в двох матчах, нас інші варіанти не влаштують. Нам потрібно виходити і повністю віддаватися грі, і думаю, результат прийде. Важко сказати, як змінились Білорусь і Словаччина порівняно з нашими попередніми зустрічами. Зараз білоруси виступають непогано, і новий тренер у них, скажемо так, старий знайомий – Олександр Хацкевич. А словаки… Їм як поперло з першої гри з нами і щастить досі", - вважає Федецький.

"Настрій хороший, давно один одного не бачили, лише на футбольному полі пересікалися як суперники. У нас у збірній України завжди панувала хороша атмосфера, хороший мікроклімат", - сказав захисник "Дніпра".

Щодо конфлікту з В`ячеславом Шевчуком у матчу УПЛ проти "Шахтаря", Артем відповів так: "Як немає напруги між мною і Шевчуком? Досі не розмовляємо, конфліктуємо, ось побилися у автобусі, - жартує Федецький. - Насправді емоції залишаються на футбольному полі. Порозмовляли щойно, посміялися над цією ситуацією. Слава сказав, що я йому невеликий відпочинок зробив, він поїхав на кілька днів до Луцька, до батьків. Так що ця ситуація в минулому, проблем між нами немає, ми всі люди".