УКР РУС

Федецький: Валити все на Тлумака не можна. ВІДЕО

8 серпня 2011 Читать на русском

Один з лідерів "Карпат" дав інтерв'ю пресі по завершенні матчу з "Динамо".

"Не знаю, що сказати. Ніби ми непогано грали і моменти мали, але потрібно тільки їх реалізувати і трохи більш концентруватися при грі у захисті.

Перший м’яч я б не говорив, що це лише помилка Андрія Тлумака. Там потрібно дивитися повтори, адже була десь чиясь помилка і в ігровому плані, в центрі поля, коли нас розіграли. Все валити на одного гравця не можна – у футбол грає команда, значить виграє чи програє також команда. Також цілком ймовірно, що на хлопців давить психіка – вже п’ятий тур, а ми ніяк не можемо здобути перемогу. Нам потрібно просто ще більше згуртуватися і багато працювати, тоді результат обов’язково прийде",- впевнений Артем.

"Якщо ми забиваємо першими, нам гра дається. Я не можу щоправда сказати, що вона в нас сьогодні не виходила – ми м’яч тримали і розігрували комбінації, які планували. Були в нас і моменти, але ми ніяк не можемо забити. Звичайно, психологічно все це дуже важко. Але ми не збираємося здаватися. Будемо працювати, виправляти свої помилки і турнірне становище",- запевнив карпатівець.

"Чи позначився наш переліт з Ірландії на грі? Можливо, десь трохи це далося взнаки. Там і переліт був важкий, і гра була лише два дні тому. Але нічого, ми в принципі знали, що потрібно буде грати через два дні – на третій, через три дні – на четвертий. Я думаю, ми ще наберемо своє – головне, не опускати руки",- додав Федецький.