УКР РУС

Федецький: У Дармштадті до українців було незрозуміле ставлення

12 липня 2017 Читать на русском

Український захисник Артем Федецький розповів про свій відхід з німецького Дармштадта.

"Коли покидав Дармштадт, з тренером не розмовляв. Чесно кажучи, для мене дико, що така розмова не відбулася. Все-таки можна було поспілкуватися, поговорити про деякі речі, адже були нюанси. Я зла на тренера не тримаю, але можна було поспілкуватися, звичайно.

Я був готовий до такої розмови, але йти напрошуватися – не в моїх правилах, не в моїх принципах. Не те, що я великий гравець якийсь. Не в цьому справа. Просто Торстен Фрінгс більшою мірою спілкувався з німцями. До всіх легіонерів було незрозуміле ставлення, він не особливо з ними спілкувався. Діалогу як такого і не було. Це стосується не лише мене, а й інших українців Березовського та Олійника.

Олійник: Дармштадт просто був не готовий до Бундесліги

Я нічого поганого не можу сказати про Фрінгса, як про тренера. Я досі вважаю, що він хороший і перспективний фахівець. У нього цікаві заняття. Але німецький менталітет інший. Те, що мені сподобалося у них – німці один за одного перегризуть горло. Вони вміло об'єднуються, і це чудово. Ми, українці, все-таки не вміємо в команді бути такими дружними.

Попрощалися з клубом ми за обопільною згодою. Думаю, претензій до мене немає", – розповів Федецький в інтерв'ю Matchday.

Нагадаємо, українці Федецький, Олійник та Березовський покинули Дармшадт.

Федецький: Варіанти з України не розглядаю, зараз ведуться розмови