УКР РУС

Федецький: Те, що пишуть в пресі про ультиматум, повна маячня

26 січня 2016 Читать на русском

Захисник “Дніпра” Артем Федецький в ексклюзивному коментарі “Футбол 24” підсумував перший збір дніпропетровців й спростував чутки про ультиматум футболістів команди керівництву клубу.

- Артеме, підбийте підсумки першого збору в Туреччині. Чи задоволені ви результатами, грою?

- Якщо брати в загальному, деякі команди проводять по два збори, а ми три. Перший збір - це плацдарм для наступних зборів. Головне - підготуватися, отримати навантаження, не зразу загнати організм, а так поступово.

Якими б не були ті матчі, звичайно, результат на першому місці не стояв. Всі отримали достатньо ігрової практики і непогані навантаження. В принципі, всі збором задоволені: як і тренерський штаб, так і футболісти.

- Цікаво, що на зборах “Дніпро” програв чотири матчі нижчоліговим командам (“Редінгхаузену”, “Цвіккау”, “Франкфурту” та “Хайденхайму”, - прим. “Футбол 24”), а із більш серйозними суперниками здобув позитивний результат (нічия з “Цюріхом”, перемога над “Габалою”, - прим. “Футбол 24”). Як вважаєте, з чим це пов’язано?

- Проти цікавіших суперників й гра зовсім інша. До того ж команди вищої кваліфікації дають й іншим грати. В перших матчах команда, можливо, ще не була в потрібних кондиціях. Через матчі з слабшими суперниками, якщо відкинути результат, ми знайшли змістовнішу гру й порозуміння між гравцями. Було ж багато молодих футболістів, з якими також треба було порозумітися. З часом, коли вони почали вникати в наші ігрові схеми, гра почала налагоджуватися, і результат почав в іншу сторону змінюватися.

- Потенційні новачки команди Адамюк і Петров вже влилися в команду і зрозуміли якісь деталі гри “Дніпра”?

- Це питання до тренера. Мені некоректно обговорювати своїх партнерів. Вони такі самі футболісти, як і я.

- Яка ситуація в клубі із виплатою заборгованостей?

- Борги є. Це все, що я можу сказати.

- Була інформація, про те, що футболісти “Дніпра” поставили ультиматум керівництву й погрожують не поїхати на другий збір. Це правда?

- Ультиматуму ніхто нікому не ставив. Те, що пишуть в пресі про ультиматум, повна маячня.

Андрій Сеньків

Читайте також:

Селезньов: Футболісти "Дніпра" не оголошували керівництву ніяких ультиматумів

Гравці "Дніпра" поставили керівництву команди ультиматум