УКР РУС

Федецький отримав суперечливі оцінки від німецьких ЗМІ, ставши найнедисциплінованішим гравцем "Дармштадта"

22 грудня 2016 Читать на русском

Захисник "Дармштадта" Артм Федецький не вразив у матчі проти "Герти" в 16-му турі чемпіонату Німеччини.

Українець отримав 4-у жовту картку у своєму 7-му матчі в Бундеслізі, ставши найбільш недисциплінованим гравцем "лілій" разом із хавбеком Петером Німайєром.

Локальне видання Echo і його читачі оцінили гру Артема по-різному. Екс-дніпрянин став 5-м в опитуванні на гравця матчу проти "Герти", щоправда отримавши лише 6,3% голосів. За версією авторитетного статистичного порталу Whoschored, правий фулбек ділить 4-5 місце у "Дармштадті" з балом 6,3 за останню гру.

"Федецький після прогресу в попередній грі знову показав багато слабких місць. Навіть його вкидання з ауту рідко вдавались плюс паси в нікуди після проходів. Величезних проблем йому неодноразово завдавав Саломон Калу на фланзі", – написало Echo.

"Артем грає дуже старанно, але не завжди правильно. Оцінка за матч 4. Ще стане в пригоді", – написав Bild.

Відзначимо, що "Дармштадт", гравцями якого також є Денис Олійник та Ігор Березовський, 8 поспіль матчів Бундесліги програв і впевнено йде на останньому місці.

Федецький, Михалик, Сачко, Богданов і гравці "Волині" зіграють у міні-футбольному турнірі

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу