УКР РУС

Федецький: Матч проти Сербії для мене буде офіційним

14 листопада 2016 Читать на русском

Захисник збірної України Артем Федецький розповів про підготовку команди до матчу з Сербією.

Товариські матчі
завершено
-

"Ігрової практики у мене давно не було, є певні нюанси, про які би не хотів зараз говорити. Але мені потрібно працювати і доводити, що я не гірший за інших. У будь-якій ситуації необхідно виходити на поле і працювати на максимум.

Наша група більш-менш рівна. Зараз особняком стоїть Хорватія тому, що вона набрала трішки більше очок. У нас будуть ключові матчі проти цієї команди. Я вважаю, що якщо ми наберемо максимум очок в цих зустрічах, то у нас будуть хороші шанси на пряму путівку на чемпіонат світу.

Сподіваюся, завтра буде повний стадіон. Адже гра у футбол за порожніх трибун – ніщо. В Одесі була шалена підтримка, сподіваюся, у Харкові також буде ажіотаж. Особисто для мене цей матч буде офіційним. Сербія – хороша команда, і тому нам дуже потрібна підтримка 12-го гравця. Постараємося показати класний футбол і здобути перемогу", – сказав Федецький на передматчевій прес-конференції.

Товариський матч Україна – Сербія відбудеться 15 листопада о 21:00 на харківському стадіоні "Металіст". Сербія оголосила склад на гру проти України. Шевченко теж визначився зі списком гравців та згодом довикликав Коваленка. “Футбол 24” провів аналіз вибору Андрія Миколайовича. Партнер Коноплянки по “Шальке” та воротар сербів пропустять матч. У матчі з сербами Шевченко застосує широку ротацію складу. Андрій Шевченко поспілкувався з журналістами напередодні гри.

А що ви думаєте з цього приводу? Напишіть у коментарях