УКР РУС

Федецький: Карпати можуть стати 3-ю силою в Україні і вийти в Лігу Європи

7 серпня 2017 Читать на русском

Захисник Карпат Артем Федецький розповів про перспективи команди.

"Дуже хочеться сподіватися, що Карпати стануть третьою силою у вітчизняному футболі. Принаймні, передумови для цього є. Так, з Динамо і Шахтарем змагатися складно, але з іншими суперниками ми можемо не тільки конкурувати, а й обійти їх.

Легіонери Карпат? Вони хочуть прогресувати і вирішувати з командою завдання, які перед нами ставляться, тому нам, українцям, потрібно тільки допомогти їм, щоб вони якомога швидше відчули себе тут своїми.

Федецький: Перемога над Сталлю – це лише початок довгого шляху Карпат

Ліга Європи? Я вже говорив, що, крім Динамо і Шахтаря, змагатися можна з усіма, так чому б не досягти цієї мети – не вийти в єврокубки? У Карпатах все цього хочуть.

Я не вважаю, що втратив місце у збірній України. Так, на минулий збір мене не викликали. Так вирішили тренери. Але я сповнений сил і бажання довести, що гідний надягати футболку головної команди країни.

Матчі проти Туреччини та Ісландії у відборі до ЧС-2018? Я не люблю давати прогнози. Справа футболіста – виходити на поле і домагатися результату, а очки порахуємо в кінці відбіркового турніру. Можу сказати одне – що, окрім перемоги, ніякий інший підсумок збірну України не влаштує", – цитує Федецького Команда №1.

Друді: Карпати – не Манчестер Сіті, сезон лише розпочався