УКР РУС

Федецький: Хочемо виграти Лігу Європи

17 вересня 2015 Читать на русском

Захисник "Дніпра" Артем Федецький поділився очікуваннями від стартовому матчу групового етапу Ліги Європи.

"З яким почуттям повертаєтеся додому? Вболівальники - важлива частина футболу, і, звичайно, нам було некомфортно грати не на своєму стадіоні. Тим не менш, спасибі тим, хто нас підтримував. Спочатку таких було небагато, але ближче до півфіналу стадіон у Києві вже збирав аншлаг. З часом "Дніпро" почали по-справжньому поважати, і кількість наших прихильників по всій Україні суттєво зросла.

Які цілі ставить наша команда на цей сезон? Ми відчули, що таке Ліга Європи, що означає пройти всі її стадії, зіграти у фіналі. Ми показали гідний результат і знову хочемо пройти далеко. В ідеалі - на один крок далі.

До нас будуть по-іншому ставитися суперники. На груповому етапі фортуна нам допомогла. Пощастило, зокрема, в гостьовому матчі з "Карабахом". І все ж своєю важкою працею і рішучим настроєм ми заслужили путівку у фінал. Суперники напевно бачили ті матчі і тепер знають, на що ми здатні.

Чого очікувати від "Дніпра" в нинішньому сезоні? У нас є мрія, є мета. Якщо б ми перемогли у фіналі "Севілью", то зараз, напевно, відчували б приємне хвилювання. Але ми рук не опускаємо і хочемо випробувати це відчуття. А значить, нам є над чим працювати і є до чого прагнути", - розповів Артем Федецький.

Нагадаємо, що матч Ліги Європи "Дніпро" - "Лаціо" розпочнетсья сьогодні о 22:05.