УКР РУС

Федецький: Горджуся такою командою, треба її зберегти

20 травня 2018 Читать на русском

Капітан Карпат Артем Федецький прокоментував перемогу над Сталлю у 32 турі УПЛ та підсумував сезон для "зелено-білих".

"Ми виграли 3:0 і могли забивати більше. Гра нам давалася. Я задоволений такою командою, горджуся нею, адже ми – дійсно колектив однодумців. Щоб зробити таку команду і такий колектив – місяця часу замало, потрібен певний час. Після зимової перерви результат з’явився.

Перед нами ставилося певне завдання... Однак, якщо воно перед нами було поставлено, то не потрібно було оголошувати про це на весь Львів. Треба поставити завдання в колективі і тихенько його виконувати. У футболі кажуть, що хороші трансфери люблять тишу. Тут так само – треба спокійно оголошувати завдання команді і йти до нього. Команда не будується за один день, потрібно поставити гру, щоб хлопці притерлися один до одного.

Карпати – Сталь – 3:0 – відео голів та огляд матчу

Журналісти можуть ставити Карпатам будь-які завдання. Навіть поборотися за Лігу чемпіонів. Однак, якщо буде таке завдання, то керівництво має поставити його перед колективом, а не на всю Україну. Треба зберегти цю команду, яка у нас зараз є. Плюс, можливо, якесь точкове підсилення. Це вже вирішувати керівництву.

Ювілейний матч? Чесно кажучи, я не знав. Але коли диктор оголосив... Під час матчів я завжди сконцентрований на грі, але тут було приємно. Цей поєдинок запам’ятається мені надовго, адже Карпати виконали мінімальне завдання у другій шістці. Тепер треба зберегти команду, яка має шалений потенціал і може виконувати серйозні завдання", – цитує Федецького офіційний сайт Карпат.