УКР РУС

Федерація футболу АТО: Якщо Шахтар офіційно не принесе вибачення, ми звернемось до учасників АТО та ультрас з метою засудити поведінку і бойкотувати всі матчі клубу

28 листопада 2017 Читать на русском

Федерація Футболу АТО опублікувала офіційну відповідь Сергію Палкіну щодо резонансу навколо неучасті Шахтаря у патріотичній акції перед початком матчу проти Олімпіка.

"Замість того, щоб одразу принести прості вибачення учасникам бойових дій та їхнім діткам за це "непорозуміння", у відповідь отримуються чергові образи і приниження гідності героїв. Нешанований Сергій Анатолійович! Будь ласка зніміть свої дорогі окуляри і подивіться, що у вас робиться під носом! Футбольний клуб Шахтар нічим не кращий за інші одинадцять клубів Прем’єр-ліги.

Федерація футболу учасників АТО: Шахтар погрожував не вийти на матч проти Олімпіка, якщо хтось одягне футболку "Мій тато – герой"

Що стосується, ситації з клубом Шахтар, то це вже не перший подібний їхній демарш воїнів АТО. Згадаємо, що рік тому Шахтар відмовився виходити на матч з львівськими Карпатами у футболках "Я підтримую Збройні Сили України", тому прикрим непорозумінням не можна називати заборону дітям учасників АТО виходити у футболках "Мій тато – Герой!". Незрозуміле втручання щодо цього Федерації футболу України, яка жодного відношення до цієї благодійної акції "Мій тато – Герой!" не має, і зараз намагається застосовувати свій адмінресурс для перешкоджання проведення нашої всеукраїнської благодійної акції "Мій тато – Герой!", погрожуючи та забороняючи клубам продовжувати приймати в ній участь. Проте ми як Федерація футболу учасників АТО від імені тисяч побратимів-захисників України, хочемо подякувати всім одинадцяти клубам УПЛ, в рівній мірі з вдячністю і з повагою до кожного. Закликаємо не зупинятися, й надалі підтримувати всеукраїнську благодійну акцію "Мій тато – Герой!".

Палкін: Заборона Шахтаря одягати футболки – така ж брехня, як і нібито "загроза" не вийти на матч

Після вашої заяви щодо нас як організаторів цієї благодійної і благородної акції, нешанований Сергій Анатолійович Палкін, яка показує справжнє ваше обличчя і в черговий раз принижує гідність героїв, які власними життями захищають територіальну цілісність України, коли дехто в цей час заробляє мільйони по обидві сторони барикад, заявляємо наступне : Якщо клуб Шахтар офіційно не принесе вибачення діткам учасників бойових дій, їхнім батькам і нашій Федерації футболу учасників АТО, як організаторам благодійної акції "Мій тато – Герой!", ми будемо звертатися до всіх наших побратимів учасників АТО по всій Україні та ультрасів всіх українських клубів, засудити поведінку клуба Шахтар та бойкотувати всі матчі ФК Шахтар", – йдеться у офіційній заяві Федерації футболу АТО, яка була опублікована на офіційному сайті організації.