УКР РУС

Фаворитами на перемогу в ЛЄ є клуби з Італії, "Динамо" - 16-те

12 листопада 2014 Читать на русском

У Італії чекають на перший європейський трофей за 5 останніх років. Саме команди із Апеннінського півострова фахівці називають головними фаворитами Ліги Європи, в якій наближається до завершення груповий етап.

На цю мить найвищими спеціалісти вважають шанси на тріумф "Наполі" - коефіцієнт 15. Не набагато меншою є ймовірність успіху "Тоттенхема" та "Інтера". Рівними також називають і шанси "Фіорентини" з чинними чемпіонами турніру - "Севільєю".

Шістнадцяту позицію в умовному рейтингу посідає "Динамо". Ймовірність тріумфу киян у турнірі втілилася у 51 бал. Для порівняння такі ж шанси у "Торіно". Коефіцієнт 81 дістався "Дніпру", становище у групі якого важче, ніж у "динамівців".  Підопічних Мирона Маркевича ставлять на один рівень із "Фейєнордом" та "Стандардом". Третій український клуб - "Металіст" - шанси на продовження боротьби уже втратив.

Змінитися нинішнє розташування сил може уже 27-го листопада, коли відбудуться матчі передостаннього туру групового етапу. За їх онлайн-трансляцією слідкуйте на порталі "Футбол 24".