УКР РУС

Фаворит дня: Боснія мріє про історичне Євро

13 листопада 2015 Читать на русском

У 2014 році збірна Боснії і Герцоговини вперше у своїй історії пробилася на престижний футбольний форум. Це був Чемпіонат світу у Бразилії. А ось на європейських першостях "драконів" ще не було.

І від історичного потрапляння на Євро боснійців відділяє лише один, але дуже непростий бар'єр у вигляді збірної Ірландії.

Фаворитом першого матчу плей-офф є господарі поля - Боснія і Герцоговина. Їхню перемогу фахівці оцінюють з розрахунку майже 2 до 1. Коефіцієнт на тріумф ірландців - 4.2, на нічию - трохи більше 3-х.

Боснія і Герцоговина, на думку спеціалістів, має дещо вищі шанси потрапити на Євро за підсумком двох матчів плей-офф. Коефіцієнт на прохід "драконів" - 1.8. А ось ймовірність аналогічного успіху ірландців оцінюється з розрахунку 2 до 1.

Перед візитом на Туманний Альбіон боснійцям не завадить забезпечити собі якомога кращий гольовий гандикап у домашній зустрічі. А ось, чи дадуть їм це зробити непоступливі британці, дізнаємося у п'ятницю. Матч Боснія і Герцеговина - Ірландія стартує о 21:45.

Читайте також: Ярмоленко в компанії Ібрагімовіча і Бендтнера - УЄФА виділив лідерів плей-офф Євро-2016