УКР РУС

Фатальна нічия для одеситів. "Чорноморець" - РНК "Спліт" - 0:0

7 серпня 2014 Читать на русском

Одеський клуб не зміг пробитись до наступного раунду ЛЄ і покидає турнір.

Почнемо без прелюдій. Команди у Григорчука нема, а ті виконавці, які грали зі старту, відверто не дуже високого рівня. Відзначити можна лише більш-менш стерпну гру одеситів у обороні, хоча і там інколи виникали пожежі, які власними силами гасив Безотосний. Непогано підключались до атаки Тейку, флангові захисники Зубейко і Слінкін. Проте забити Тейку двічі не зумів з дуже вигідного положення, а подачі з флангів від фуллбеків "Чорноморця" були дуже неточними. 

Середня ліня "Чорноморця" почала грати лише з 83 хвилини, коли на полі з'явився досвідчений Назаренко і одразу став зв'язувати до купи команду. Одразу кинулась в очі бездонна прірва між рівнем роботи з м'ячем Назаренка та інших гравців Григорчука. Зрозуміло, що Назаренко довго не грав і фізично не готовий провести весь матч, але на тайм випустити ветерана була потрібно, адже своїм інтелектом він міг вирішити долю протистояння.

Також дивно, що Григорчук випустив Гречишкіна аж під кінець матчу. Взагалі середня лінія одеситів грала слабко. Були проблеми як і з відбором, так і зі створенням моментів біля воріт суперника. Гречишкін, який здоро провів минулий сезон у "Шахтарі" та "Іллічівці", який пройшов передсезонку з чемпіоном України однозначно не зіпсував би картину у центрі поля. Але тренеру видніше...

А тепер катком прокотитись можна по лінії атаки господарів поля. Фомін, Діденко, Шиндер - футболісти, з якими Григорчуку буде вкрай важко розраховувати на місце в єврокубках наступного сезону. Названі футболісти провели безтолковий матч, не створивши практично жодного насправді гольового моменту. Ця трійця була непомітною і брак в їх діях зашкалював.

Коротенький всиновок такий - втративши кілька гравців основи, Григорчук не зміг поки знайти повноцінної альтернативи колишнім лідерам команди. Без Окріашвілі і Антонова атака у "Чорноморця" переживає клінічну смерть і поки невідомо чи знайде наставник команди способи та засоби, щоб повернути її до життя. Григорчуку потрібен час для налаштування гри команди, у якій повно нових виконавців, які явно поступаються класом своїм попередникам.

"Чорноморець": Безотосний, Шиндер, Сіваков, Слінкін, Тейку, Ковальчук, Гай, Аржанов, Зубейко, Діденко, Фомін

Запасні: Мартищук, Мартиненко, Опанасенко, Гречишкін, Назаренко, Данченко, Кабаєв.

"Спліт": Вуковіч, Главіна, Глумац, Радотіч, Галовіч, Роце, Ріг, Дуймовіч, Відовіч, Біліч, Белль

Запасні: Загорац, Вргоч, Ібрікс, Войновіч, Ерцег, Квешіч, Багаріч.

 

"Чорноморець" - РНК "Спліт" - 0:0