УКР РУС

"Фармацевти" привезли очковий рецепт у Мюнхен. Анонс 14 туру Бундесліги

5 грудня 2014 Читать на русском

На що сподіватися останнім "джмелям" та таланним чемпіонам у цьому турі?

"Борусія Д" - "Хофенхайм"
"Джмелі" потрапили у пастку. У Франкфурті хлопці Юрґена Кльопа програли, хоча і завзяття їм не бракувало. Незважаючи на бажання забити, "Борусія" поїхала з бубликом забитих та двома необов'язковими голами у своїх воротах. Біда!!!

Чотирнадцять пропущених голів в останніх чотирьох матчах. В останній грі хоч і "Хофенхайм" пропустив три голи, проте переміг завдяки чотирьом влучним пострілам. Якщо припильнувати трохи захист, то можна сподіватися на очки і у Дортмунді.

"Борусія М" - "Герта"
"Лошаки" вперше у сезоні опинились у невеликій кризі. Мінімальна поразка від "вовків" була вже третьою підряд для команди Люсьєна Фавра.

"Герта" вийша із "баварської" води майже сухою, пропустивши вдома лише один гол. Зважаючи на перевірку боєм, команда Йоса Люхукая може сподіватися на очки в гостях у "лошаків".

"Гановер" - "Вольфсбурґ"
У грі з "Хофенхаймом" "96-і" зіграли і вдало, і невдало. При непоганій атаці (три голи) "Гановер" пропустив аж чотири. Від "вовків" можна пропустити стільки ж, якщо не підлатати діри у захисті.

"Вольфсбурґ" довів у попередньому турі, чому саме він зараз перебуває на другій сходинці турнірної таблиці. Хоч і мінімальна, проте закономірна перемога над "лошаками".

"Штутґарт" - "Шальке"
Після зміни тренера "шваби" у дербі з "Фрайбурґом" здобули перемогу після трьох попередніх невдалих спроб. Завдяки хорошій реалізації у дисциплінованих контратаках "Штутґарту" вдалася перемога 4:1.

Стільки ж забив і пропустив "Шальке" у грі з "Майнцом". Про перемогу подбав Клас-Ян Хюнтелар. Зважаючи на заряд "швабів", "кобальтовим" буде непросто сподіватись на легкі очки у цьому поєдинку.  

"Кельн" - "Ауґсбурґ"
Ганьбу у рейнському дербі з "Байєром"(5:1) слід змити бодай мінімальною перемогою у поєдинку з "Ауґсбурґом". Спочатку "цапи" грали непогано, проте потім не "без допомоги" арбітра посипались. Нестачу духу слід компенсувати перед своїми уболівальниками.

"Ауґсбурґ" у минулому турі здобув третю підряд перемогу і перед 14 туром посідає четверту сходинку у турнірній таблиці. Перемогу над "Гамбургом" вдалось здобути завдяки хорошій грі у другому таймі. Чи не перевірити переможну тактику на "цапах"?

"Падерборн" - "Фрайбурґ"
Падіння новачка продовжилось у Бремені - "завинив" колектив Віктора Скрипника. У "Падерборна" зникла наснага до гри, внаслідок чого "музиканти" притиснули новачка до його воріт. Чи знайдеться сила встати з колін?

"Фрайбурґ" у попередньому турі програв, проте у деяких епізодах діяв прекрасно на полі. Поразку (1:4) слід списати на індивідуальні помилки та слабкий другий тайм. Помилок слід позбуватись.

"Баварія" - "Байєр"
Хоч і гру у Берліні не можна віднести до зразкових, ще одна перемога у засіках чемпіонів є. Другий тайм взагалі не сподобався Пепу Ґвардіолі, тож "фармацевти" при такому відпочинку можуть покарати.

"Байєр" розніс "цапів" завдяки вдалому завершенню гри в останні півгодини. Зважаючи на цей фактор та "відпочинок" чемпіонів у кінці гри, можна і на очко сподіватись у Мюнхені.

"Гамбурґ" - "Майнц"
"Ромби" вигравали після першого тайму в "Ауґсбурґа", проте врешті-решт програли. Якщо зважати на підйоми-спуски у турнірному графіку, то зараз "Гамбурґ" має перемогти.

"Майнц" програв з рахункм 1:4 "Шальке", проте за грою могло бути і навпаки. "П'ятим" бракує впевненості у карному майданчику суперника.

"Айнтрахт" - "Вердер"
Два - нуль над "джмелями" і друга перемога поспіль для "орлів". Хоч і "Айнтрахт" часто виглядав безпомічним, захист та  воротар Феліх Відвальд не дали хлопцям Кльопа забити.

"Вердер" швидко забув поразку у дербі з "Гамбурґом", забивши аж чотири голи "Падерборну". Віктор Скрипник подарував для "Вердера" найбільшу перемогу у сезоні. Молоді "музиканти" повинні награти бодай на очко у Франкфурті.