УКР РУС

Фантастичний покер Берарді: "Мілан" ганьбиться у Сассуоло. ВІДЕО

12 січня 2014 Читать на русском

Доменіко Берарді у 19 років знищує "Мілан" - 4 голи за 32 хвилини, суперкамбек "Сассуоло".

Це було нереальне Видовище! Після того, як "Мілан" із ефектною легкістю вкинув два м'ячі господарям, з'явились думки про смерть інтриги і дострокове завершення матчу. Але це була неймовірна неділя 12-го січня. "Ліверпуль" і "Сток" провели раніше репетицію, а "Сассуоло" з "Міланом" довершили драматургію дня.

Прекрасна гра у відборі, помножена на результативний пас, від де Йонга - Робінью не мав права на промах. Драйвовий прохід Крістанте справа, вивірений пас крізь чотирьох захисників - Балотеллі сяє спокоєм при реалізації.

За таким початком почалось щось немислиме для команди Алегрі, яка повністю домінувала на полі. Берарді, якого активно підтримував форвард, що належить "Ювентусу" (Сімоне Дзадза), за 13 хвилин стер перевагу гостей. Спочатку Доменіко прийняв розкішну низову передачу від Куртіча і прошив Абб'яті. Далі Дзадза закинув на хід партнерові, того начебто заблокували, але форвард "Сассуоло" примудрився пробити повз двох захисників і воротаря. За 4 хвилини до кінця першої половини фланговий форвард використав ще один пас Дзадзи, а на старті другого тайму Берарді взагалі відправив "Мілан" у нокдаун хвилин на 15.

У другому таймі творилось щось неймовірне. То воротар П'єголо тягнув усе підряд із вбивчих дистанцій, як наприклад, удар Пацціні з 5-ти метрів. Джампаоло добивав після могутнього пострілу в стійку від Хонди, котрий достатньо корисно дебютував (пасував, відбирав, атакував). Балотеллі кілька разів цікаво пристрілювався, почавши діяти з флангу. Після голу надії від Монтоліво ще один супермомент на 88-ій загубив все той же "Паццо". Балотеллі головою - П'єголо парирує смертельний удар, Пацціні з кількох метрів добиває у поперечину!

Компенсовані 5 хвилин ознаменувались штурмом "Мілана", проханнями Балотеллі про пенальті, але господарі героїчно вистояли. Браво, Берарді, Дзадза, П'єголо! Браво, "Сассуоло". Таким ось невеселим виявився дебют Хонди в "Мілані".

"Сассуоло" - "Мілан" - 4:3 (3:2)

Голи: Беррарді, 15, 28, 41, 47 - Робінью, 9, Балотеллі, 13, Монтоліво, 86