УКР РУС

Фантастичний камбек - є перша поразка Віланови! "Реал Сосьєдад" - "Барселона" - 3:2. ВІДЕО

19 січня 2013 Читать на русском

Як і у 3-му турі попереднього розіграшу Прімери, баски поступались каталонцям два м'ячі, але на те вони й представники гордого і самобутнього регіону, що не опустили рук у майже безвихідній ситуації.

Тоді все так і завершилось - 2:2, що для "Сосьєдаду" беззаперечний успіх, а для Гордості Каталонії провал. А цього разу підопічні Філіпа Монтаньє взагалі примудрились зробити неможливе - завдали першої поразки "Барселоні" під керівництвом Тіто Віланови у Прімері!

Занадто легко прийшли два голи, які дали гостям не лише перевагу, а і розслабленість. Мессі та Педро настільки вміло та легко розбирались із захисниками господарів, що після такого можна було очікувати лише чергового розгрому суперників барселонців, але аж ніяк не їх фіаско.

Однак ті спочатку пропустили гол до роздягальні, а згодом вже на початку другої половини залишились у меншості через необережні дії Піке, який вже мав одну жовту в пасиві. "Сосьєдад" спокійно та методично почав тиснути на захист "Барси" і таки домігся свого. Кастро пробив, снаряд рикошетом від коліна Маскерано полетів у ворота, а Вальдес лише підправив його руками. 

І ось завершальні секунди. "Барселона" уже змирилась з першою гостьовою втратою у поточному сезоні Прімери, а тут проходить гострий простріл Карлоса Мартінеса на Іманола Агірретче, який ідеально виконує свою роботу. Між іншим, суперчуття Монтаньє, адже тренер випустив форварда басків на заміну лише на 84-й хвилині.

55 пунктів після першого кола іспанської першості, лише одна втрата (з "Реалом" у класіко). І ось така прикра невдача на старті другої половини сезону. Проте навряд чи можна говорити про відновлення чемпіонської інтриги, адже відрив від другого  "Атлетіко" за пропущними матчами становить 8 балів, а від "Реалу" 15. І це ще за умови, якщо мадридські команди свої матчі виграють.

"Реал Сосьєдад" - "Барселона" - 3:2 (1:2)

Голи: Кастро, 41, 63, Агірретче, 90+1 - Мессі, 7, Педро, 25

Попередження: І. Мартінес, 36, Ільяраменді, 79, Грізманн 90+2 - Піке, 33, Іньєста, 58, Бускетс, 74

Вилучення: Піке, 56 (друга жовта)