УКР РУС

Товариські матчі: фантастичний дебют 30-річного новачка Німеччини, Грузія влаштувала гольову феєрію

26 березня 2023 Читать на русском

У суботу, 25 березня, відбулися товариські матчі національних збірних. Результати – в цій новині на "Футбол 24".

Товариські матчі

Німеччина – Перу – 2:0

Голи: Фюлькруг, 12, 33

Грузія – Монголія – 6:1

Голи: Волков, 15, Чекветадзе, 56, 58, Лобжанідзе, 70, Берідзе, 88, Зівзівадзе, 90 – Балжінням, 30

Безславно вибувши з чемпіонату світу 2022 року, Німеччина розпочала серію товариських матчів в рамках підготовки до Євро-2024, який вона ж і організовує. Для першого спарингу була вибрана збірна Перу. Відкриття сезону в Бундеслізі, центрфорвард бременського Вердера Ніклас Фюлькруг підтвердив свій статус нового улюбленця публіки. Підопічні Фліка відкрили рахунок вже на 12 хвилині матчу. Заволодівши ініціативою, німці подвоїли свою перевагу дуже швидко. На 33-й хвилині Фюлькруг оформив дубль. Ніклас дебютував за збірну лише у листопаді 2022 року, а зараз у його активі 5 матчів і 5 голів!

Іспанія розгромила Норвегію у першому матчі після відходу Енріке – 32-річний дебютант оформив історичний дубль

В другому таймі Німеччина продовжила тиснути на свого суперника. Команда завдала 17 ударів по воротах Гальєсе. Найкращий момент забити мав Кай Хаверц на 67 хвилині. Арбітр матчу призначив пенальті, але гравець Челсі не реалізував його, влучивши в стійку. Всі спроби німців довести рахунок зустрічі до розгромного провалилися, але все одно вони святкували перемогу.

Грузія на своєму полі приймала Монголію. Після стартового свистка гості мали кілька хороших моментів, які не вдалося реалізувати. Грузинці швидко прийшли до тями та вже на 15 хвилині відкрили рахунок. Балжінням до перерви зрівняв цифри на табло, давши своїй команді надію, але хибну. Найцікавіше залишилось на другу половину гри. Підопічні Віллі Саньйоля діяли гостріше, що принесло результат. Чекветадзе оформив два голи на 56 та 58 хвилинах, що додало команді впевненості. Монголія не змогла оговтатися від швидких голів, пропустивши до кінця зустрічі ще тричі.

Франція знищила Нідерланди – рекордний за швидкістю розгром, дубль Мбаппе в ролі капітана та геройство Меньяна в фіналі