УКР РУС

Фан-сектора "Дніпра" на матчі ЛЄ проти "Сент-Єтьєна" не буде

2 листопада 2015 Читать на русском

Французький "Сент-Етьєн" повідомив дніпропетровський "Дніпро" про те, що квитки у фан-сектор української команди на матч Ліги Європи реалізовуватись не будуть.

На адресу ФК "Дніпро" надійшов лист від клубу "Сент-Етьєн" про те, що квитки у фан-сектор української команди не реалізовуватимуться.

Рішення прийнято за рекомендацією французької поліції, яка вживає такі заходи, "враховуючи потенційні ризики в порушенні громадського порядку та зіткнень між прихильниками обох клубів", - йдеться в листі.

Командувач поліції Вінсент Маніні у своєму зверненні нагадав про сутички між уболівальниками, які відбулися в минулому році в Сент-Етьєні (тоді було поранено одного з фанів "Дніпра", а двом шанувальникам "Сент-Етьєна" через суд заборонили відвідувати стадіон протягом 2 і 3 років відповідно) і в Києві (було кілька постраждалих з французького боку).

Відтак, дніпропетровський клуб звертає увагу всіх, хто збирався підтримати українську команду 5 листопада на стадіоні "Жоффруа Гішар", що фан-сектора "Дніпра" на матчі не буде.

Нагадаємо, "Сент-Етьєн" в минулому турі французької Ліги 1 розгромив середняка.

До слова, Лео Матос напередодні 4 туру Ліги Європи зазначив, що зустріч з "Сент-Етьєном" - це гра року.