УКР РУС

Фанатів "Динамо" і "Карпат" судитимуть за побиття Саламатова. ВІДЕО

18 серпня 2011 Читать на русском

За фактом побиття співробітника "Динамо", водія служби безпеки Андрія Саламатова, міліцією порушено кримінально справу.

Про це повідомив сам потерпілий в інтерв'ю.

"Поки йде робота над встановленням осіб. Відео є, особи є, але поки невідомі ні прізвища, ні адреси. Нічого", - розповів він.

У своєму інтерв'ю Саламатов знову заявив, що прапорам Романа Шухевича і Степана Бандери, через які у нього і стався конфлікт з фанатами, на трибунах стадіону не місце.

"Не розумію, яке відношення військові злочинці, кати Бандера і Шухевич, мають до футбольного матчу", - сказав він.

Нагадаємо, на 65-й хвилині матчу п'ятого туру Прем'єр-ліги України між "Динамо" і "Карпатами" на бігових доріжках столичного стадіону почалася бійка через те, що Саламатов особисто вирішив зірвати з гостьового сектора прапор ультрас львівської команди, на якому був зображений Роман Шухевич.

У відповідь його побили фанати як господарів, так і гостей.

Варто відзначити, що блогери вже викрили Саламатова в українофобії. Він сам після інциденту не став приховувати своєї позиції, а також висловив задоволення тим, що після події на стадіоні не буде прапорів, присвячених українським націоналістам.

Ким саме в структурі "Динамо" працює Саламатов, в клубі не уточнюють. Сам потерпілий стверджує, що зазвичай займається відеозйомкою гостьового сектора. Однак під час поєдинку "Динамо" і "Карпат", за словами Саламатова, він виконував обов'язки стюарда.

Після цього інциденту президент "біло-синіх" Ігор Суркіс розкритикував поведінку вболівальників, і заявив, що розглядатиме питання про повернення на трибуни стадіону міліції.