УКР РУС

Фанати знову дуріють у єврокубках – зламали ніс таланту Фіорентини, розсікли голову кіперу Севільї і напали на автобус

17 березня 2023 Читать на русском

Плей-офф єврокубків став "полігоном" для випробувань найбільш абсурдних вчинків вболівальників.

За вчорашній день (16 березня) сталося щонайменше 3 жахливі інциденти за участю фанатів різних команд. "Фестиваль жорстокості" відкрили ультрас Реал Сосьєдада, які ще до матчу напали на автобус з вболівальниками Роми. На щастя, іспанська поліція швидко прибула на місце зіткнення і встигла заарештувати кількох порушників.

Марко Дмітровічу взагалі не звикати до агресії. На попередній стадії воротар Севільї був змушений відбиватися від навіженого фаната ПСВ, який вискочив на поле і хотів його вдарити. Цього разу кривдники застосували "дальню артилерію". Трибуни стадіону Фенербахче закидали штрафний майданчик Севільї всіляким сміттям, і одна монета прилетіла в голову Дмітровічу. Серб кілька хвилин полежав на газоні, але підвівся і дограв матч з пластирем.

Запальні турки "відзначилися" у ще одному поєдинку. Двоє фанатів Сівасспора вискочили на поле після четвертого гола Фіорентини у ворота їхньої команди. Один неадекват дорогою встиг вдарити хавбека "фіалок" Алессандро Б'янко. Як виявилося, 20-річному гравцю зламали ніс.

ЛЄ: Рома втримала нічию з Сосьєдадом і вийшла в 1/4, бельгійці перемогли в дербі Уніонів, Байєр вдруге покарав росіянина