УКР РУС

Фанати збірної України відвідають дитячий будинок та зіграють товариський матч з хорватами

23 березня 2017 Читать на русском

Вболівальники збірної України завітають із подарунками у дитячий будинок у Загребі, а після цього проведуть товариський поєдинок з хорватськими фанатами.

24 березня вболівальники фан-руху "Вірні збірній" завітають в один із місцевих дитячих будинків з подарунками. Українська делегація передасть його вихованцям одяг, солодощі та планшети для навчання.

Цього ж дня, о 12:30 за місцевим часом, відбудеться товариська гра між хорватськими та українськими вболівальниками. Відзначимо, що зі сторони України у поєдинку також візьмуть участь воїни АТО. Місце проведення зустрічі – стадіон NK Hrvatski Dragovoljac.

До слова, "Вірні збірній" – це безпрецедентний проект нового преміум-спонсора національної збірної України з футболу, компанії "Перша приватна броварня" та ФФУ. Мета фан-руху – створити справжню збірну вболівальників, яка підтримуватиме наших гравців незалежно від результату конкретного матчу і покаже, що українці вміють уболівати красиво та від усього серця.

Матч Хорватія – Україна відбудеться 24 березня о 21:45. Чачіч оголосив заявку на матч. Шевченко також визначився з остаточним списком гравців на гру, яку обслужить іспанський арбітр Матеу Лаос.Збірна України перед матчем провела збори в Австрії. На грі в Загребі очікується аншлаг.

, а також у Viber