УКР РУС

Фанати збірної України відвідали дитячий будинок у Загребі

25 березня 2017 Читать на русском
Created with Sketch.

Українська делегація, у складі якої були учасники фан-руху "Вірні збірній", відвідала один з хорватських дитячих будинків у Загребі.

Метою акції було передати дітям подарунки, благодійну допомогу та гостинці, які українські фанати зібрали напередодні виїзду до Хорватії. Також вихованцям дитячого будинку українська делегація подарувала два планшети та екіпірування для гри у футбол.

Крім цього "Вірні збірній" зіграли з дітьми у футбол прямо на доріжках в саду, а настанови давав тренер збірної України Рауль Ріанчо: "Бути лікарем, архітектором чи інженером набагато легше, ніж бути гравцем топ-рівня. Тому що, коли ти – лікар, архітектор, інженер, все залежить від тебе. Але коли ти гравець топрівня, не все в твоїх руках. Вболівальники, тренер, який тебе не бачить, журналісти, а також момент удачі впливають на тебе. Але найголовніше для всіх — освіта та навчання.

До того, як стати тренером, я був вчителем і завжди це казав своїм учням".

До слова, "Вірні збірній" – це безпрецедентний проект нового преміум-спонсора національної збірної України з футболу, компанії "Перша приватна броварня" та ФФУ. Мета фан-руху – створити справжню збірну вболівальників, яка підтримуватиме наших гравців незалежно від результату конкретного матчу і покаже, що українці вміють уболівати красиво та від усього серця.

Україна програла Хорватії у відборі до ЧС-2018. Це перша тренерська поразка Андрія Шевченка. Наставник збірної України пояснив причини поразки від хорватів та прокоментував кадрові рішення. Дивіться відео гола та огляд матчу.

Хорватія – Україна. 5 головних підсумків матчу

Хорватія – Україна. Непогана гра, але не результат. Наші оцінки

, а також у Viber