УКР РУС

Фанати збірної України провели марш у Харкові перед матчем з Туреччиною

2 вересня 2017 Читать на русском

Фанати збірної України перед матчем відбору до ЧС-2018 проти Туреччини провели марш у Харкові на підтримку команди Шевченка.

Уболівальники розпочали свою ходу до стадіону від станції Харків-Балашівський. В марші взяли участь близько 1 тисячі фанатів збірної України. Серед фанатів можна було помітити, зокрема, президента ФФУ Андрія Павелка, відомого шоумена Сергія Притулу, народного депутата Антона Геращенка та засновника "Першої приватної броварні" Андрія Мацолу.

Завдяки преміум-спонсору Національної збірної команди України з футболу – компанії "Перша приватна броварня" – фани з усієї країни змогли приїхати на матч. Спільно з партнером – ПАТ "Українська залізниця" – "Перша приватна броварня" організувала чотири спеціальні потяги до Харкова для 3 тисяч вболівальників фан-руху "Вірні збірній".

Нагадаємо, матч відбору ЧС-2018 Україна – Туреччина відбудеться в Харкові 2-го вересня. Час початку зустрічі – 21:45. “Футбол 24” проведе онлайн-трансляцію матчу. Андрій Шевченко та Мірча Луческу поділилися очікуваннями перед поєдинком.

Україна – Туреччина. Анонс