УКР РУС

Фанати Спортінга жорстоко побили гравців на тренувальній базі

15 травня 2018 Читать на русском

Фанати Спортінга пробрались на тренувальну базу клубу та напали на гравців своєї команди.

Близько 50 радикальних прихильників Спортінга побили футболістів та членів тренерського штабу в роздягальні, інформує Marca.

Фанати Гамбурга влаштували безлади після вильоту команди з Бундесліги

Найбільше дісталось нападнику Спортінга Басу Досту, якому розбили голову. Також від рук хуліганів постраждали Йосип Мішіч, Родріго Баталья, Маркос Акунья, Руй Патрісіу, Вільям Карвалью та головний тренер команди Жорже Жезуш.

В останньому турі чемпіонату Португалії Спортінг втратив путівку в Лігу чемпіонів, програвши Марітіму (1:2). Після цього, за інформацією португальських ЗМІ, керівництво клубу начебто відправило у відставку наставника команди Жорже Жезуша, за якого заступились гравці та пригрозили бойкотувати фінал національного Кубка.

Щоправда, сьогодні вдень Спортінг офіційно заперечив чутки про звільнення Жезуша, повідомивши, що він готуватиме команду до фіналу Кубка Португалії.

Нагадаємо, що після вильоту з Ліги Європи у Спортінгу розпочався конфлікт між гравцями та президентом клубу Бруну де Карвалью. У відповідь на критику з боку президента футболісти оприлюднили колективну заяву, відкрито виступивши проти де Карвалью. Президент мав намір відсторонити 18 гравців, однак згодом відмовився від такого радикального рішення.