УКР РУС

Фанати "Райо Вальєкано" написали "Вальєкас з Донбасом", вони не тільки проти Зозулі, – агент Кузьменко

2 лютого 2017 Читать на русском

Агент форварда збірної України Романа Зозулі Володимир Кузьменко опублікував фото банера фанатів мадридського клубу, який адресований не лише футболісту.

"Хотів би пояснити трохи ситуацію Романа Зозулі. Ніхто нікого не виганяв. На цій панкарті написано - "Президенте (імовірно, йдеться про боса "Райо" Мартіна Презу, – прим. "Футбол 24"), йди, Вальєкас разом з Донбасом".

Тобто ці люди не тільки виступають проти Романа, вони, автоматично виходить – проти Української армії і її дій на своїй же території.

Тому й мови не може бути, що такий хлопець, як Роман Зозуля, стане грати в цій команді", – написав Кузьменко у своєму Фейсбук.

"Мені просто цікаво. Якщо в Іспанії, або в іншій європейській країні, будь-яка відома для країни людина допомагатиме і переживатиме як патріот за батьківщину, за свою армію, за ситуацію, яка відбувається, просто любити свою Батьківщину, його також будуть називати "нацистом", "фашистом" і т.д.?????

Підтримаймо всі разом Романа Зозулю і не дозволимо якійсь групі відморожених малолєток розказувати, що вони краще знають ситуацію та історію нашої Батьківщини", – додав агент 27-річного форварда.

На інших провокаційних написах фанатів-радикалів "Райо Вальєкано" в день підписання Зозулі було сказано ще таке:

"Вальєкас" встають на стежку війни. Ні нацистам"

"Геть Зозулю із Вальєкаса, геть нацистів"

Нагадаємо, Зозуля ризикує не зіграти до кінця сезону 2016/17 через те, що вже тричі змінював команду в його ході.

Зозуля буде підтримувати форму і у фінансовому плані не постраждає, – агент

Дипломати мають втрутитись у ситуацію з Зозулею, не вписатись за нього – злочин, – відомий блогер

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу