УКР РУС

Фанати побили хавбека Корінтіанс до крові під час можливої оргії: подробиці дикої історії

5 липня 2023 Читать на русском

Вболівальники Корінтіанс дуже наполегливо радять півзахиснику Луану тікати з клубу.

Гравець "Тімау" став жервтою нападу, коли розважався з друзями у мотелі, інформує ESPN. Інцидент трапився зранку 4 липня. 30-річний Луан забронював найдорожчий номер закладу з басейном і більярдом (ціна – близько 340 євро за добу). Загалом у компанії було 10 людей, серед них жінки. Є версія, що фанати Корінтіанс перервали оргію, в якій брав участь Луан.

Син легенди Барселони став жертвою зухвалого пограбування – дівчину Клюйверта побили

Футболіста силою витягнули з кімнати і добряче побили. Хавбек потім публікував фото шортів з нібито кров'ю, а в мережу потрапило хаотичне відео нападу.

"Вали з Корінтіанс! Потрібно поважати клуб, але ти підеш звідси, боягузе!" – кричать люди. Напад приписують 6 членам фанатського угрупування Gaviões da Fiel.

Наразі Луан не робив жодних публічних коментарів і не звертався в поліцію. Корінтіанс засудив поведінку нападників та пообіцяв надати всіляку підтримку постраждалому. Взимку 2020-го "Тімау" платили Греміо за гравця солідні 5 млн євро, а самому хавбеку видали одну з найбільших зарплат в клубі. Втім, Луан тотально провалився (9 голів у 78 матчах), їздив у оренду в Сантос і просто чекає завершення контракту 31 грудня цього року. Від 2 матчів за збірну Бразилії та інтересу топ-клубів Європи залишились лише спогади.

"Брехун і боягуз": екс-легіонер Динамо знищив Мораєса та обіцяє розбірки в суді