УКР РУС

Фанати Кривбаса вимагають відставки віце-президента клубу, який покинув Україну після нападу росіян

22 червня 2022 Читать на русском

Представники фанатського руху Кривбаса бажають бачити зміни у керівництві клубу з Кривого Рогу.

"У суспільстві упереджено ставляться до людей, які покинули міста та країну, при цьому, не пояснивши своїх дій. Вони не допомагають представникам руху. На жаль, і в нашому випадку є такий прецедент. Особа, яка довгий час була лідером не тільки нашої футбольної спільноти, але і всього червоно-білого руху міста, а з моменту відродження ФК Кривбас обіймала посаду в адміністрації клубу – це Іващенко Вадим "Дим".

Вернидуб офіційно очолив Кривбас – фахівець поєднуватиме тренерську роботу з військовою службою

Вимушені констатувати, що ті зв’язки, контакти та можливості, якими володів Іващенко Вадим, не були використані на благо нашого руху і для захисту міста і країни. При спробі з ним зв’язатись, він не виходить на зв’язок під час війни.

Підсумувавши все це: звертаємось до рідного клубу – вимагаємо звільнити Іващенка Вадима "Дим" з займаної посади у зв’язку з повною відсутністю будь-якого інтересу та участі в житті руху під час війни з окупантом. Також, з цього моменту повідомляємо всім про те, що ця особа більше не має відношення до червоно-білого руху!

Під цим рішенням підписались представники всіх футбольних спільнот нашого сектору: "The Company", "Братія", "Jolly Gang", "Old school", "Тільки Кривбас", – йдеться у повідомленні фанатів Кривбаса в Instagram.

Росія напала на Україну: перші рішення щодо єврокубків, вирок Тимощуку від Маркевича, Ракицький хоче воювати (LIVE)