УКР РУС

Фанати Карпат можуть отримати 5 років обмеження волі за бійку з патрульними в Одесі

25 лютого 2018 Читать на русском

Активні вболівальники львівських Карпат добряче побешкетували під час поїздки на матч улюбленого клубу проти одеського Чорноморця.

Спочатку вранці суботи на місцевому вокзалі поліцейські затримали трьох гостей зі Львова за дебош у поїзді Львів – Одеса, а ввечері вже інша група фанатів вела себе агресивно на території залізничного двірця та побилася з патрульними, повідомляє Культурометр.

За інформацією видання, серед постраждалих поліцейських, зокрема, патрульний, який знешкодив одеського стрілка Дорошенка кілька тижнів тому. Поліцейські госпіталізовані з черепно-мозковими травмами, а хуліганів затримали та доставили до найближчого відділення поліції. Їм загрожує покарання за частиною 2 ст. 345 Кримінального кодексу України "Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків". Санкція статті передбачає обмеження волі на термін до п'яти років або позбавлення волі на той самий термін.

Карпати не зуміли перемогти Чорноморець, який грав у меншості після вилучення капітана Ковальця