УКР РУС

Фанати "Бешикташа" завдали збитків НСК "Олімпійський" не менш, ніж на мільйон гривень

7 грудня 2016 Читать на русском

Директор з питань зовнішніх зв'язків НСК "Олімпійський" Віктор Анісімов оцінив шкоду завдану стадіону вболівальниками турецької команди під час безладів на матчі Ліги чемпіонів "Динамо" – "Бешикташ".

"Ми продовжуємо оцінювати завданий стадіону збиток, але вже зараз відомо, що зламано близько 300 пластикових крісел. Вартість кожного з них складає близько 3 тисяч гривень.

Крім того, зламані пластикові урни, огорожі, пошкоджена медіа-трибуна. Вивчаємо ситуацію на предмет інших пошкоджень.

Спеціальній комісії ще належить назвати точну суму завданих збитків, але вже зараз можна точно сказати, що вона буде не менше мільйона гривень", – сказав Анісімов.

Нагадаємо, матч "Динамо" – "Бешикташ" завершився розгромом турків з рахунком 6:0. Відео голів і огляд матчу. Під час поєдинку турки кидали крісла та петарди в українських фанатів. Маркіян Лубківський зазначив, що реакція УЄФА на події на НСК "Олімпійський" буде жорсткою. З’явилися нові приголомшливі відео масових сутичок між фанатами

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу