УКР РУС

Фанати Арсенала будуть у безпеці в Москві, – директор оргкомітету ЧС-2018

18 березня 2018 Читать на русском

Генеральний директор Організаційного комітету з підготовки до ЧС-2018 Олексій Сорокін прокоментував приїзд фанатів Арсенала до Москви на матч 1/4 фіналу ЛЄ проти ЦСКА.

Лондонський Арсенал зустрінеться з московським ЦСКА в 1/4 фіналу Ліги Європи під час політичного конфлікту Великобританії та Росії.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Тереза Мей відкликала квоти на ЧС-2018 для представників уряду та королівської сім'ї, а також влада прагне створити свій аналог "списка Магнітського", за яким накладатиме санкції на російських політичних діячів, які замішані в корупції і вивезли свої гроші на Захід. Через цей закон Роман Абрамович ризикує втратити Челсі.

Проте, попри важкі політичні стосунки між Великобританією та Російською Федерацією, генеральний директор Організаційного комітету з підготовки до ЧС-2018 Олексій Сорокін запевняє, що англійські вболівальники, які приїдуть у Москву на матч Ліги Європи, можуть почувати себе спокійно.

"Шкода, що матчі будуть проводитися в такій обстановці. Ми забезпечимо безпеку в рівній мірі всім – від високопоставлених гостей до уболівальників. Для нас немає ніякої різниці, з якої вони країни і які дипломатичні відносини з цією країною. Підстав для таких застережень ми не бачимо ніяких", – цитує Сорокіна Тасс.

Раніше офіційний сайт Арсенала повідомляв про небезпеку поїздки в Росію.