УКР РУС

Фаната Черкаського Дніпра, який раніше не потиснув руки Порошенка, з побоями затримали на матчі

20 травня 2018 Читать на русском

Відомий своїм небуденним вчинком вболівальник, ветеран війни на Донбасі Олег Толмачов був затриманий правоохоронцями на матчі Черкаський Дніпро – Суми.

Фанат черкаського клубу, який раніше відмовився потиснути руку Президента України Петра Порошенка, поскаржився на "некомпетентні дії поліції" під час гри Першої ліги. Ультрас Черкаського Дніпра вибігли на поле, зриваючи матч проти Сум і протестуючи проти політики президента клубу Володимира Лашкула.

Черкаський Дніпро – Суми: фанати господарів зірвали матч

Коли на місці події з'явились поліцейські, вони грубо накинулись на фанатів у фірмовому старому стилі. Били кийками по спині, навіть лежачих.

На відео видно, що Толмачову дісталось одному з перших.

"Вболіваючи вже понад 11 років за клуб Черкаський Дніпро, прийшов підтримати команду на стадіон. Через некомпетентні дії поліції був незаконно затриманим її представниками.

Нічого дивного, просто необґрунтовані силові дії поліції, і, як наслідок, синці та забої у вболівальників, які висловили свій протест президенту клубу Володимиру Лашкулу за те, що той виставив всіх гравців на трансфер та поводиться з клубом, як зі своєю іграшкою", – прокоментував інцидент Толмачов у своєму Фейсбук.

Активіст "Національного корпусу" також повідомив, що всіх відпустили і ситуація у підсумку нормалізувалась.

Олег Толмачов під час національного відбору на змагання "Ігри нескорених" показово не потиснув руки Порошенка. Чоловік пояснив свою позицію, мовляв, президент тільки говорить, що закінчить військову операцію на Донбасі, а війна все далі затягується. Ветеран АТО у складі батальйону "Азов" майже 3 місяці був у зоні бойових дій. Під час розвідки біля Маріуполя потрапив під обстріл та отримав поранення. Куля роздробила кістку, 8 місяців чоловік був прикутий до ліжка.