УКР РУС

Факундо Феррейра: У мене зараз такий вік і етап в кар'єрі, коли треба переходити в інший чемпіонат

18 травня 2018 Читать на русском

Форвард Шахтаря та найкращий бомбардир поточного сезону УПЛ Факундо Феррейра розповів про намір перейти в інший клуб.

За словами Феррейри, його майбутнє вирішиться найближчим часом, повідомляє портал Footboom.

"Що стосується мого майбутнього, нічого конкретного сказати зараз не можу. Я не приховую, що хотів би спробувати себе в іншому, більш сильному чемпіонаті. У мене зараз такий вік і такий етап в кар'єрі, коли це треба робити. При тому, що мені дуже комфортно в Шахтарі, а робота з таким тренером, як Паулу Фонсека, доставляє радість. Найближчим часом щось повинно прояснитися", – сказав він.

Також аргентинець поділився очікуваннями на фінал Ліги чемпіонів.

"Мій фаворит у фіналі – Ліверпуль. Я дуже хочу, щоб англійці виграли Лігу чемпіонів, а Салах отримав "Золотий м'яч". Тому що вже десь приїлося, що його виграють по черзі то Мессі, то Роналду, хочеться бачити з нагородою і інших гравців, які цього заслужили.

Разом з тим, Реал на сьогоднішній день дуже сильний, команда на ходу. Тому хлопцям Юргена Клоппа буде дуже непросто. Швидше за все, Реал знову виграє. Але нічого не будемо загадувати, відповідь на питання дасть лише гра. Де буду дивитися фінал? Вдома, в Аргентині", – розповів Феррейра.

"Фінал Ліги чемпіонів у Києві перетворився на кошмар" – фанати і навіть зірки Реала здають свої квитки, і це унікальна ситуація