УКР РУС

Фабрегас розповів, як кинув піцою в Фергюсона у 2004 році

4 жовтня 2017 Читать на русском

Півзахисник Челсі Сеск Фабрегас пригадав епізод своєї кар'єри в Арсеналі.

У 2004 році Манчестер Юнайтед перервав безпрограшну серію Арсенала, яка налічувала 49 матчів. Вже після цього "каноніри" влаштували у підтрибунному приміщенні штовханину, під час якої хтось кинув шматочком піци, який влучив у Алекса Фергюсона. Пізніше захисник Арсенала Мартін Кіоун жартома сказав, що піца потрапила точно у ціль, ніби цей кидок виконав технічних іспанський гравець. Нещодавно Сеска Фабрегаса спитали, чи він кинув піцою.

"Так, це був я. Однак Мартін Кіоун – брехун, він так розмахував руками, що не міг бачити хто це зробив. Коли я був у роздягальні, то почув шум. Вийшовши, я побачив, як Ріо Фердінанд, Патрік Вієйра та Мартін Кіоун влаштували штовханину. Я захотів до цього долучитися, але не придумав нічого кращого, як кинути піцою. Я бачив, що вона потрапила у ціль, але не побачив у кого саме. Мені дуже шкода, я щиро вибачаюся перед Алексом Фергюсоном", – цитує Фабрегаса Goal.com.

Алекс Фергюсон так описав цей епізод в автобіографії: "Останнє, що я пам'ятаю, як весь мій одяг був у піці. Я досі не знаю, хто зробив це у той день, але мені розповідали, що це Сеск Фабрегас".

Манчестер Юнайтед витратив рекордні 733 млн євро на трансфери після відходу Фергюсона, – Marca