УКР РУС

Валенсія впевнено перемогла Атлетік: 26 тур Ла Ліги, матчі неділі

3 березня 2019 Читать на русском

В рамках 26 туру Ейбар на останніх хвилинах переграв Сельту, Хетафе мінімально здолав Бетіс, а мадидський Атлетіко здолав Реал Сосьдад, Валенсія переграла Атлетік. Рахунок та звіт про матчі читайте на сайті "Футбол 24".

Чемпіонат Іспанії 2018/19, 26 тур

Ейбар – Сельта – 1:0

Гол: Енріч, 87

Нереалізований пенальті: Шарлес, 67

Бетіс – Хетафе – 1:2

Голи: Хоакін, 75 – Кабрера, 20, Мата, 44

Реал Сосьєдад – Атлетіко – 0:2

Голи: Мората, 30, 33

Вилучення: Коке, 62 (друга жовта)

Валенсія – Атлетік – 2:0

Голи: Родріго, 7, Гамейро, 89

Ейбар на останніх хвилинах вирвав перемогу в Сельти. Ейбар домінував більшу частину матчу і міг вийти вперед на 67 хвилині, однак Шарлес не реалізував пеальті. Але господарям таки вдалось вирвати перемогу, Енріч на 87 хвилині врятував 3 очки для Ейбара.

Завдяки цій перемозі Ейбар набрав 34 очки і піднявся на 9 позицію, Сельта з 25 пунктами лишилась над зоною вильоту.

Хетафе на виїзді обіграв Бетіс. Ще до перерви мадридці оформили комфортну перевагу завдяки голам Кабрери та Мати. Хоакін в другому таймі один гол відіграв, але Хетафе втримав перемогу.

Атлетіко приїхав у Сан-Себатьян на матч проти Реал Сосьєдада, швидко захопивши ініціативу. Вже на 19-й хвилині Рульї довелося рятувати після замикання Морати впритул, а на 30-й Альваро таки забив після подачі з кутового. Через 3 хвилини він оформив дубль, головою переправивши м'яч у ворота після навісу Коке. Гру, великою мірою, було зроблено, але в другому таймі все той же Коке несподівано залишив мадридців у меншості, отримавши другу жовту за підніжку. Втім, зиску з переваги в одного футболіста баски не отримали, хоча господарі тиснули до останнього. Зрештою, фінальний свисток зафіксував перемогу Атлетіко.

Таким чином, Атлетіко набрав 53 очки та відірвався від третього Реала на 5 пунктів. Хетафе набрав 42 залікових бали, обігнав Алавес та повернувся у зону Ліги чемпіонів, Бетіс з 36 очками залишився на 7 позиції, а Реал Сосьдад, маючи 35, йде прямо за ним.

Валенсія на "Местальї" приймала Атлетік. Левантійці в першому таймі захоплювали ініціативу, а одразу по перерві вийшли вперед завдяки голу Родріго. Матч йшов до завершення і Гамейро під завісу матчу поставив крапку, знявши усі питання щодо переможця.

Завдяки цій перемозі Валенсія набрала 36 очок та піднялась на 7 місце, Атлетік з 33 пунктами розташувався на 11 позиції.