УКР РУС

Ейбар здобув вольову перемогу над Лас-Пальмасом

6 січня 2018 Читать на русском

У матчі 18 туру Ла Ліги Ейбар на виїзді зробив камбек і вирвав перемогу на останніх хвилинах.

Команди розпочали матч в досить рівній боротьбі, однак поступово Ейбар почав захоплювати ініціативу. Класний момент був у Інуї, але Чічізола впорався з цим ударом. Але відкрив рахунок Лас-Пальмас. Арбілья сфолив у власному штрафному майданчику і Вієра ударом з пенальті пробив Дмітровіча. Лас-Пальмас до кінця першого тайму ще мав непогані нагоди, але команди пішли на перерву за мінімальної переваги Лас-Пальмаса.

В другому таймі Кальєрі міг подвоїти перевагу Лас-Пальмаса, але він пробив вище воріт. Ейбар ближче до кінця матчу почав створювати свої нагоди зрівняти рахунок і на 73 хвилині їм це вдалось. Орельяна через 2 хвилини після виходу на заміну отримав чудову передачу і холоднокровно реалізував вихід віч-на-віч. А вже за 5 хвилин Енріч ударом головою від стійки вивів Ейбар вперед. Виявилось, що цей гол став вирішальним в цьому матчі і Ейбар святкував перемогу.

Завдяки цій перемозі Ейбар набрав 27 очок і зрівнявся за очками з Вільяреалом. Лас-Пальмас з 11 пунктами замикає турнірну таблицю чемпіонату Іспанії.

Чемпіонат Іспанії 2017/18, 18 тур

Лас-Пальмас – Ейбар – 1:2

Голи: Вієра, 32 (пен) – Орельяна, 73, Енріч, 77