УКР РУС

"Евертон" розгромив "Вест Бромвіч", "Борнмут" здолав "Вест Хем" завдяки хет-трику Кінга

11 березня 2017 Читать на русском

В іншому матчі 28 туру АПЛ "Халл Сіті" вдома здобув перемогу над "Суонсі".

"Евертон" і "Вест Бром" у турнірній таблиці розмістилися відразу за "великою шісткою", а сьогодні в очному протистоянні визначили сильнішого. "Іриски" в кінці першого тайму двічі вразили ворота суперника, завдяки чому відсвяткували впевнену перемогу. Результативні удари собі в актив записали Міральяс і Шнайдерлін. Під завісу гри Лукаку встановив підсумковий рахунок на користь господарів – 3:0.

Ніассе дублем подарував "Халл Сіті" успіх у матчі проти "Суонсі". Сенегальський форвард з'явився на полі лише у середині другого тайму, однак йому вистачило часу, аби забити два голи. Тепер "тигрів" від рятівного 17 місця відділяє один пункт.

Шалений матч відбувся на "Дін Корт". Після голів Антоніо та Кінга команди пішли на перерву за нічийного рахунку. "Борнмут" мав відмінні можливості здобути комфортну перевагу, але господарі не реалізували два пенальті. У другій половині зустрічі Кінг ще двічі засмутив "молотобійців" та оформив хет-трик. Лондонці відповіли єдиним взяттям воріт у виконанні Айю, внаслідок чого програли.

Англія. АПЛ, 28 тур

"Борнмут" – "Вест Хем" – 3:2

Голи: Кінг, 31, 48, 90 – Антоніо, 10, Айю, 83

Нереалізовані пенальті: Кінг, 9, Афобе, 37

"Халл Сіті" – "Суонсі" – 2:1

Голи: Ніассе, 69, 78 – Мовсон, 90+2

"Евертон" – "Вест Вромвіч" – 3:0

Голи: Міральяс, 39, Шнайдерлін, 45+1, Лукаку, 82