УКР РУС

"Евертон" обіграв "Бернлі", "Лестер" розписав нічию з "Крістал Пелас"

15 квітня 2017 Читать на русском

У 33 турі АПЛ "Сандерленд" вирвав нічию у "Вест Хема", а "Сток Сіті" та "Уотфорд" здобули перемоги.

"Евертон" переміг "Бернлі", завдяки чому обійшов у турнірній таблиці МЮ з "Арсеналом". Гол Ягелки "бордові" парирували точним ударом з 11-метрової позначки від Воукса, а автогол Мі та чергове взяття воріт у виконанні Лукаку залишилися без відповіді.

"Лестер" був близьким до того, щоб повернутися на переможний шлях. До 52 хвилини "лиси" двічі розписалися у воротах КП, однак втримати перевагу не зуміли. Спершу Кабай скоротив відставання "орлів", а потім Бентеке встановив підсумковий нічийний рахунок.

"Сандерленд" перервав 3-матчеву серію поразок. На 90 хвилині поєдинку з "Вест Хемом" Боріні приніс "чорним котам" одне очко, яке, втім, зовсім не покращило жахливе становище команди – останнє місце і 9 очок до рятівних позицій.

"Уотфорд" піднявся на 10 місце, здолавши "Суонсі". Єдиний і переможний гол на рахунку Капуе. Слідом за "Уотфордом" у турнірній таблиці розмістився "Сток Сіті", який сьогодні перед власними уболівальниками оформив вольову вікторію над "Халл Сіті", зупинивши невдалу серію.

Англія. АПЛ, 33 тур

"Крістал Пелас" – "Лестер" – 2:2

Голи: Кабай, 54, Бентеке, 70 – Хут, 6, Варді, 52

"Сандерленд" – "Вест Хем" – 2:2

Голи: Хазрі, 27, Боріні, 90 – Айю, 5, Коллінз, 47

Вилучення: Бірам, 90+5

"Сток Сіті" – "Халл Сіті" – 3:1

Голи: Арнаутовіч, 6, Крауч, 66, Шакірі, 80 – Магуайр, 51

"Уотфорд" – "Суонсі" – 1:0

Гол: Капуе, 42

"Евертон" – "Бернлі" – 3:1

Голи: Ягелка, 49, Мі, 71 (аг), Лукаку, 74 – Воукс, 52