УКР РУС

Евертон на виїзді здолав Хаддерсфілд, Крістал Пелас розгромив Лестер

28 квітня 2018 Читать на русском

В рамках 36 туру англійської Прем'єр-Ліги Бернлі та Брайтон не змогли виявити сильнішого, Крістал Пелас у більшості розтрощив Лестер, Вест Бромвіч здолав Ньюкасл, Саутгемптон вирвав перемогу в Борнмута, Евертон розібрався з Хаддерсфілдом.

Бернлі та Брайтон так і не змогли відзначитись голами, хоча Бернлі і мав невелику перевагу за кількістю ударів.

Крістал Пелас каменя на камені не залишив від Лестера. Відкрив рахунок Заха, а наприкінці першої половини Макартур подвоїв перевагу своєї команди. Задачу Лестера відігратись ускладнив своїм вилученням Олбрайтон, який отримав пряму червону картку за фол останньої надії проти Захи. А в кінці матча голи Лофтус-Чіка, Ван Анхольта та Бентеке остаточно добили Лестер.

Вест Бромвіч здобув важливу перемогу над Ньюкаслом. Єдиним голом в першій половині відзначився Філіпс і цей рахунок так і протримався до самого кінця матчу.

Саутгемптон вирвав перемогу в Борнмута. Тадіч відкрив рахунок в середині першого тайму, однак Кінг до перерви відновив рівновагу. Проте Тадіч по перерві оформив дубль, тим самим принісши для "святих" важливу перемогу у боротьбі за виживання.

Евертон впевнено переміг Хаддерсфілд. Голи Тосуна в першому таймі та Ніассе в другій половині принесли виїзну перемогу "ірискам".

Після цього туру Бернлі з 54 очками залишився на 7 позиції, Брайтон з 37 пунтками розташувався на 14 місці. Крістал Пелас завдяки своїй розгромній перемозі набрав 38 залікових балів і піднявся на 11 сходинку, Лестер з 44 очками залишився 9. Вест Бромвіч поки замикає турнірну таблицю, однак ще залишає примарні шанси на збереження прописки в еліті англійського футболу, Ньюкасл з 41 очком залишився на 10 місці.

Саутгемптон завдяки своїй перемозі набрав 32 пункти і також збільшив свої шанси у боротьбі за виживання, Борнмут лишився на 13 місці. Евертон набрав 48 очок і продовжує знаходитись на 8 місці, Хаддерсфілд розташувався на 16 позиції з 35 заліковими балами.

Чемпіонат Англії 2017/18, 36 тур

Бернлі – Брайтон – 0:0

Крістал Пелас – Лестер – 5:0

Голи: Заха, 17, Макартур, 38, Лофтус-Чік, 82, Ван Анхольт, 84, Бентеке, 90 (пен)

Вилучення: Олбрайтон, 56

Ньюкасл – Вест Бромвіч – 0:1

Гол: Філіпс, 29

Саутгемптон – Борнмут – 2:1

Голи: Тадіч, 25, 54 Кінг, 45+1

Хаддерсфілд – Евертон – 0:2

Голи: Тосун,39, Ніассе, 77