УКР РУС

Евертон хотів Фонсеку, але Фонсека не хотів Евертон, – Балаге

29 травня 2018 Читать на русском

Авторитетний іспанський журналіст Гільєм Балаге прокоментував інформацію про зацікавленість Евертона до головного тренера Шяхтаря Паулу Фонсеки.

"Евертон дійсно хотів Фонсеку, але Фонсека не хотів Евертон. "Ні" від Фонсеки, прозвучало рано в цих перемовинах. Я знаю, що була зацікавленість від Арсенала та Вест Хема на предмет можливості перемовин. Виглядало так, що він хоче кудись в Іспанію. Можливо в Севілью, як старт, а потім перестрибнути в кращий (більший) клуб. Він здивував мене, коли підписав новий контракт із Шахтарем, але це хороші новини для донеччан", – розповів Балаге в інтерв'ю Fоotballhub.

Фонсека: Не проміняю Шахтар на маленький клуб

Також Балаге підтвердив, що головний тренер Тоттенхема Маурісіо Почеттіно дійсно свого часу міг опиниись в Динамо.

"Після того, як він залишив Еспаньйол, у нього було багато пропозицій від різних клубів – з московського ЦСКА, київського Динамо. І одне з англійської Прем’єр ліги. І коли ця пропозиція надійшла – він зосередився на АПЛ. У нього немає агента. Що стається, коли клуб його хоче? Вони телефонують напряму. Коли приїхали із Саутгемптона – він вагався – англійська у нього не супер, хоч він хотів в АПЛ, тримав це у голові. Він попросив своїх помічників вивчити ситуацію в Англії. І коли надійшла ця пропозиція, його дружина, яка водночас є його асистентом, переконала його у тому, що на цю пропозицію треба приставати. Тому і відкинули Москву і Динамо", – пояснив іспанський журналіст.