УКР РУС

"Еспаньйол" дотиснув "Осасуну", "Леганес" подужав "Депортіво"

22 вересня 2016 Читать на русском

У 5 турі Прімери "Депортіво" Бруно Гами вдома поступився "Леганесу", а "Еспаньйол" переграв "Осасуну".

До початку поєдинку п’ятого туру обидва суперники мали в активі по одній перемозі, взявши три очки ще в першому турі. Однак галісійці завдяки більшій кількості "мирових" матчів перебували на 12 місці, тоді як "Леганес" посідав 15 сходинку. "Депортіво" відкрив рахунок завдяки лівому оборонцю Луісіньо, який вчасно підключився до атаки та віддав точний пас на ногу Сельсо Борхесу. Наприкінці першого тайму господарі після курйозного рикошету ледве не подвоїли перевагу, але ситуацію врятував кіпер Йон Серантес.

На старті другого тайму "Депортіво" знову не пощастило – за "Леганес" зіграла стійка. Не забиваєш ти… На 55 хвилині бразилець Лусіано (прибув до передмістя Мадриду з "Корінтіанса"), що проводив свій перший матч у Прімері, точним ударом головою засвітив на табло нічию – 1:1. Не минуло й шести хвилин, як Габріель вдруге шокував "Ріасор"! "Депортіво" так і не зумів бодай зіграти внічию. В результаті вікторії мадридці вже мають в активі шість очок. До слова, у другому таймі за "Депор" дебютував колись грізний Райян Бабель.

В 6 турі "Депортіво" зіграє проти "Атлетіко", "Леганес" – проти "Валенсії".

У Памплоні зустрічалися два аутсайдера Прімери: місцева "Осасуна" та "Еспаньйол". Каталонці не могли розраховувати на свого головного нападника Пабло П'ятті, який заліковує травму.

На щастя для гостей, в їхньому складі був Лео Баптістао – дуже хороший трансфер провернули "папуги" з "матрацниками", купивши цього гравця. 24-річний форвард головою з району одинадцятиметрової позначки "розпечатав" ворота "Осасуни". На 68 хвилині господарі завдяки старанням Серхі Леона провели м’яч, але недовго грала музика на вулицях Памлони. Буквально через кілька хвилин Жерар Морено вивів "папуг" знову вперед.

Так, "Еспаньйол" набирає чотири пункти, готуючись до протистояння з "Сельтою." У "Осасуни" залишається один бал та матч з "Вільяреалом" попереду.

Чемпіонат Іспанії, 5 тур

"Депортіво" – "Леганес" – 1:2

Голи: С. Борхес, 31 – Лусіано, 55, Габріель, 61

"Осасуна" – "Еспаньйол" – 1:2

Голи: Баптістао, 42, Морено, 72 – С. Леон, 68