УКР РУС

Ерік ван дер Меєр - головний тренер "Сталі"

16 січня 2016 Читать на русском

Голландський фахівець Ерік ван дер Меєр замінив Володимира Мазяря на посаді головного тренера дніпродзержинської "Сталі". Про це повідомив президент клубу Вардан Ісраелян.

"Новим головним тренером першої команди ФК "Сталь" (Дніпродзержинськ) став голландський фахівець Ерік ван дер Меєр. Ми зупинили свій вибір на цьому наставнику, оскільки нам добре знайомі його футбольна філософія, його тренерські погляди і методика роботи.

Ерік ван дер Меєр не з чуток знає український футбол. Свого часу він працював у структурі донецького "Металурга": був координатором юнацького та молодіжного напрямків в академії, очолював команду U-19. Він володіє відповідними знаннями та досвідом і розуміє, як повинна бути вибудувана вертикаль футбольного клубу, а також як вона повинна працювати в рамках єдиної ігрової та тренувальної концепції.

Даний практичний досвід пана ван дер Меєра і став визначальним для нас при виборі нового головного тренера. Хоча в числі претендентів, яких ми розглядали з прицілом на цю посаду, не приховую, було кілька кандидатів, у тому числі, українських фахівців", - розповів президент "Сталі" Вардан Ісраелян в інтерв'ю телеканалам "Футбол 1" / "Футбол 2".

До слова, дещо раніше ван дер Меєр у діловій соцмережі linkedin підтвердив своє призначення на посаду головного тренера "Сталі".