УКР РУС

Ерік, Тейшейра, Бруно Гама і ще вісім найкращих. Символічна збірна 25 туру УПЛ

25 травня 2015 Читать на русском

"Футбол 24" пропонує свій варіант найкращих гравців 25 туру УПЛ.

Ян Лаштувка. Хоч у ворота "Дніпра" і влетіло два м'ячі від "Шахтаря", проте провини чеського голкіпера в них не було. Натомість Лаштувка врятував у трьох-чотирьох стовідсоткових гольових моментах, чим надихнув своїх партнерів.

Папа Гуйє. Сенегальський оборонець знов став центральною фігурою у обороні "Дніпра". Мав чимало роботи, з якою впорався добре. Гуйє неодноразово страхував Сватка, флангових оборонців, а також опорників команди. Кілька разів переривав виходи сам на сам з Лаштувкою, наздоганяючи опонентів і нейтралізуючи їх.

Артем Шабанов. Надійно зіграв Шабанов у матчі проти "Олімпіка". Практично не допускав позиційних помилок, а більшість його передач вперед знаходила адресата. Додавши у стабільності, Шабанов зможе привернути увагу українських грандів.

Віталій Вернидуб. Центрбек "Зорі" вкотре доводить, що може скласти конкуренцію Кучеру і Ракицькому у збірній України. Своєю розумною грою у захисті і гострими підключеннями на стандарти Вернидуб довів у нинішньому сезоні високий рівень кваліфікації.

Желько Любеновіч. Ветеран "Зорі" хоч часто виходить не у основі і не завжди витримує всю відстань матчу, однак є одним з найкорисніших гравців у команді Юрія Вернидуба. Черговий матч виграв для "Зорі" Любеновіч у Запоріжжі, ідеально виконавши штрафний удар.

Алекс Тейшейра. Бразилець чи не єдиний гравець "Шахтаря", який зберіг мотивацію і демонструє весь свій клас наприкінці сезону, коли більшість його партнерів втратили концентрацію. Алекс відзначився дублем у воротах "Дніпра" і продовжує боротьбу за звання найкращого бомбардира.

Бруно Гама. Що буде робити "Дніпро", якщо піде Коноплянка? Загравати португальського вінгера! Вже не раз Гама, замінюючи Коноплянку, видавав чудові матчі. Гра проти "гірників" не стала винятком. Португалець неабияк повозив опонентів і практично самотужки створив переможний третій гол.

Денис Гармаш. Півзахисник "Динамо" має дуже важкий сезон. Через постійні травми Гармаш ніяк не може вийти на свій рівень. У грі проти "Карпат" Гармаш нагадав себе найкращих зразків. Схоже, хавбек буде боротись за основу вже у наступному сезоні.

Володимир Прийомов. Атакувальний хавбек став однією з головних фігурою у атаці теперішнього "Металіста". За відсутності номінального форварда Прийомов у нелегкому матчі проти "Іллічівця" оформив дубль і приніс перемогу своїй команді.

Олександр Ковпак. Інформація про те, що Ковпак може покинути "Ворсклу" влітку наразі виглядають смішними. Навесні форвард став найкращим бомбардиром полтавців. Ковпак забиває четвертий матч підряд, що є чудовим показником для будь-якого нападника.

Ерік Бікфалві. Продовжує румун змагатись за звання найкращого бомбардира УПЛ. У грі з "Олімпіком" відзначився голом і асистом в моменті, коли міг сам забивати, що продемонструвало пріоритет командних, а не власних результатів для Еріка.