УКР РУС

Епідемія травм - поза грою Озіл, де Россі, ван Персі, Клозе та Роналду

13 листопада 2012 Читать на русском

Травми не знають кордонів. Низка футбольних збірних залишились без своїх лідерів перед товариськими поєдинками, які повинні відгриміти цього тижня.

Національній команді Португалії в спарингу Габону не допоможе Кріштіану Роналду. Півзахисник отримав розсічення брови у матчі мадридського "Реалу" з "Леванте". Медики порадили відпочити, аби як слід відновитись.

Кадрові труднощі спіткали і збірну Нідерландів, яка готується до спаррингу протии куди серйознішого суперника Німеччини. Окрім Мартена Стекеленбурга та Кевін Стротмана на поле не зможе вийти і Робін Ван Персі. Нападник "Манчестер Юнайтед" травмував стегно у грі англійського чемпіонату проти "Астон Вілли".

У німців натомість лазаарет, у якому Швайнштайгер, Кроос, Боатенг і Хедіра, поповнили ще й Месут Озіл та Мірослав Клозе.

А от фіналісту цьогорічного ЄВРО Італії доведеться обійтись без двох представників столичної "Роми". У Пабло Освальдо проблеми із щиколоткою. А от Даніеле де Россі не викликали до збірної як покарання за неспортивну поведінку в дербі з "Лаціо".