УКР РУС

Енріке: Мессі – найкращий футболіст усіх часів, адже є найкращим на будь-якій позиції

14 вересня 2016 Читать на русском

Головний тренер "Барселони" Луїс Енріке поділився думкою про перемогу над "Селтіком" (7:0) у матчі 1 туру групового раунду Ліги чемпіонів.

"Ми не припустились жодної помилки протягом всієї гри. Хоча... Все ж була одна помарка, яка призвела до пенальті у наші ворота.

Це було шоу з перших хвилин. Ми побачили команду, якою пишаються всі каталонці. Ми спритно і швидко працювали з м'ячем, всім було весело – гравцям, тренерам, уболівальникам. Нам пощастило мати в складі відразу декількох фантастичних гравців.

Мессі – найкращий футболіст усіх часів. Тому що він може зіграти на будь-якій позиції на полі і залишатися найкращим в світі. Він найкращий на будь-якій позиції – в середній лінії або в нападі, тому він і має волю на полі. З мого боку було б нерозумно обмежувати конкретною позицією гравця, який здатен віддати точний пас в ногу партнеру з 40 метрів.

Іньєста ж унікальний, неповторний гравець. Його рівень та бачення дозволяють йому грати на абсолютно новому рівні", – наводить слова Енріке Football Espana.

"Барселона" – "Селтік" – 7:0. Відео голів і огляд матчу

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях